Stabil, driftsäker och öppen fiber med leverans innan midsommar

Just nu! Fri surf i 12 månader, grävning på tomt ingår

Vårt nät ger dig tillgång till marknadens bredaste utbud inom Internet, TV och telefoni. Du kan surfa, jobba, streama film, spela online och se dina favoritprogram, allt på en och samma gång utan begränsningar. Givetvis har vi leverantörer som hjälper till med installationen och hittar lösningar anpassade för dig.

Vi står för grävning i mjukmark och fritt internet i 12 månader

Vi sköter allt! Projekterar, gräver och förlägger fiber på din tomt, installerar och driftsätter din fiberanslutning. Har du sticktomt, berg eller längre uppfart med asfalt? Vi letar lösningar för att nå fram med fiber till alla, och kommer gärna ut för en personlig projektering – givetvis utan kostnad!

Väljer du att ansluta dig nu står vi dessutom för ditt Internet i 12 månader med tjänsten 250 Mbit/sek genom tjänsteleverantören Bahnhof.

Uppkopplad innan midsommar

Teckna avtal senast 15 april 2024 så ser vi till att ditt hem installeras och kopplas upp innan midsommar. Gör som dina grannar uppgradera ditt hem med fiber!

Delbetala räntefritt, från 417 kr/mån

Att ansluta sig till vårt fibernät är en investering som höjer värdet på din bostad. Vi erbjuder räntefri delbetalning på anslutningsavgiften i 36 eller 60 månader. Genom ett samarbete med Wasa Kredit har vi tagit fram möjligheten till räntefri delbetalning på anslutningsavgiften. Priserna i alternativen är inklusive moms och du faktureras först när installationen är klar och din fastighet är ansluten till Stadsnätet.

417:-/mån. Räntefritt

Delbetalning 60 månader: 417:-/mån, ränta 0 %, effektiv ränta 4,63 %, uppläggningsavgift 795:- administrativ avgift 35:- Totalt pris 27.895:-

694:-/mån. Räntefritt

Delbetalning 36 månader: 694:-/mån, ränta 0 %, effektiv ränta 4,64 %, uppläggningsavgift 495:- administrativ avgift 35:- Totalt pris 26.755:-.

Engångsfaktura 25.000:-

Vi fakturerar din anslutningsavgift efter att din anslutning är klar.

Så här enkelt är det

1.

Teckna ditt anslutningsavtal med oss senast den 15 april 2024 så ser vi till att ditt hem installeras och kopplas upp innan midsommar. Saknar du anslutningsavtal hör av dig till oss.

Fiber för Villa
Fiber för Samfällighet / Bostadsrättsförening

2.

Vi bokar in ett kostnadsfritt möte där vi planerar för grävarbete och installation. Vi står för grävningen i mjukmark från fastighetsgräns fram till ditt hus och hittar lösningar för alla tomter!

3.

När du uppkopplad och klar får du ett SMS med en kod. Med koden aktiverar du dina 12 månaders fria surf. SMS:et kommer från avsändaren STADSNAT.

Ett öppet nät – en värld av möjligheter

Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät och du kommer därför alltid kunna välja fritt bland mängder av tjänsteleverantörer med erbjudanden anpassade för dina behov. Du får en snabb, trygg och säker uppkoppling med tjänster hos leverantörer som du redan känner och litar på. Fler att välja på ger större konkurrens – och lägre priser för dig! På vår portal botkyrka.zmarket.se kan du enkelt jämföra hastighet, priser och aktuella kampanjer.