Företag

Fiber för företag
Stora som små

Fiber för företag
Stora som små

Prata fiber med mig!
08-530 676 70
info@bsn.se

/David

Vi jobbar för ditt företag

Med uppdraget att bygga ut och ansvara för den digitala infrastrukturen i Botkyrka kommun finns vi här för att optimera ditt företags kommunikation. Vårt nät byggs ut i samma takt som Botkyrka växer och vi ser till att det finns en digital infrastruktur för alla etablerade företag och verksamheter i kommunen precis på samma sätt som det finns en infrastruktur för vatten, el och vägar.

Vi bygger vårt nät enligt metoden Robust fiber vilket gör att vi kan hålla hög kapacitet och tillgänglighet i nätet. Vi bevakar nätet dygnet runt och håller en tillgänglighet på över 99,9%.

Ta kontakt med oss

Vi finns där för dig så att du kan finnas där för dina kunder. Låt oss hjälpa dig med ditt företags kommunikationslösning och presentera den lösning som passar just era förutsättningar och behov. Du når oss på info@bsn.se

Vi kan Botkyrka

Botkyrka Stadsnät är ett helägt dotterbolag till Botkyrka Kommun. Vi är lokala och våra kunder finns bara i Botkyrka, det är tryggt för dig att veta. Vi finns här idag och vi kommer att vara på plats även i framtiden.

Vi bygger ett öppet stadsnät och når alla verksamheter, lokaler och industriområden i kommunen och finns för att företag ska kunna växa och utvecklas. Kommunikationsbehovet skiljer sig mellan olika företag. Vi ansluter både små och medelstora företag och större koncernbolag. Som kund hos oss får du en personlig kontakt som har en stor kännedom om ditt områdes lokala förutsättningar och hjälper er att hitta den bästa kommunikationslösningen för just er verksamhet.

Vårt erbjudande, snabbt – säkert – tryggt

Vi ser till att din verksamhet får en driftsäker och stabil uppkoppling antingen genom vår öppna stadsnätslösning med ett stort utbud av tjänster för bredband, kapacitet och TV från flera olika leverantörer eller genom en säker punkt till punkt lösning via svartfiber samt inplacering för operatörer.

Vi erbjuder personlig service och snabba leveranser och vi följer dig genom hela processen. Vi anpassar oss efter era behov.

Vårt öppna nät gör det möjligt för våra tjänsteleverantörer att erbjuda förmånliga tjänster till både den mindre verksamheten och till det stora företaget som är anslutna till oss.

I Botkyrka kommun finns det idag 6 000 etablerade företag allt från den mindre inredningsbutiken upp till större koncerner med separata kontor. Behovet av kapacitet styrs av ditt företags IT-intensitet i förhållande till antalet anställda. Vi har lösningar för alla och anpassar vårt erbjudande och kommunikationslösning efter ert behov.

Välkommen till vårt öppna nät!