Hållbar, driftsäker och öppen fiber med leverans hösten 2023

Just nu! Fri surf i 6 månader, grävning på tomt ingår

Genom stadsnätet kan du sköta både arbete och studier hemifrån, spela online, streama film och lyssna på din favoritmusik. Allt samtidigt från både datorer, smartphones, surfplattor och din TV. Med fiber har du obegränsad kapacitet och steget till en fiberanslutning är kort.

Du som bor eller har fritidshus i Botkyrka har möjlighet att ansluta dig till Stadsnätet. Med fiber från oss får du tillgång till ett öppet nät där du fritt väljer bland mängder av tjänsteleverantörer med bredbandshastighet upp till 1000 Mbit/s och det TV-utbud som passar just dig. Med en anslutning till fiber höjer du dessutom värdet på din fastighet.

Fri surf i 6 månader

Teckna avtal med oss senast den 15 september 2023 så bjuder vi på 500/500 Mbit/sek fri surf i 6 månader. Tjänsten är genom Bahnhof och du väljer därefter själv vilken tjänsteleverantör och tjänst du vill fortsätta med.

Grävning på tomt ingår

När du väljer att ansluta dig till Stadsnätet ansluts fastigheten till vårt större områdesnät och kanalisation förläggs från fastighetsgräns fram till huset på din tomt. Vi sköter allt! Planerar, installerar och blåser in din fiber och just nu står vi även för grävarbetet på din tomt upp till 20 meter i mjukmark. Skulle sträckan på din tomt överstiga 20 meter eller behöver vi gräva i hård yta för att nå fram till dig, offererar vi pris för det under vårt inledande förprojekteringsmöte. Vi på Botkyrka Stadsnät står givetvis för allt material som behövs för din anslutning.

Räntefri delbetalning

Genom ett samarbete med Wasa Kredit har vi tagit fram möjligheten till räntefri delbetalning på anslutningsavgiften. Därmed har du tre möjliga betalningsalternativ att välja mellan. Priserna i alternativen är inklusive moms och du faktureras först när installationen är klar och din fastighet är ansluten till Stadsnätet.

417:-/mån. Räntefritt

Delbetalning 60 månader: 417:-/mån, ränta 0 %, effektiv ränta 4,63 %, uppläggningsavgift 795:- administrativ avgift 35:- Totalt pris 27.895:-

694:-/mån. Räntefritt

Delbetalning 36 månader: 694:-/mån, ränta 0 %, effektiv ränta 4,64 %, uppläggningsavgift 495:- administrativ avgift 35:- Totalt pris 26.755:-.

Engångsfaktura 25.000:-

Vi fakturerar din anslutningsavgift efter att din anslutning är klar.

Så här enkelt är det

1.

Teckna ditt anslutningsavtal med oss senast den 15 september 2023 så ser vi till att du är igång och surfar hösten 2023. Saknar du anslutningsavtal hör av dig till oss.

Fiber för Villa
Fiber för Samfällighet

2.

Vi bokar in ett möte där vi planerar för grävarbete och installation. Vi står för grävningen de första 20 meterna i mjukmark fram till ditt hus. Eventuellt tillkommande meter eller grävning i hård yta offereras på plats.

3.

När du uppkopplad och klar får du ett SMS med en kod. Med koden aktiverar du dina 6 månaders fri surf. SMS:et kommer från avsändaren STADSNAT.

Välj och vraka

Stadsnätet är ett öppet nät och du kommer därför alltid kunna välja fritt bland mängder av tjänsteleverantörer med erbjudanden anpassade för dina behov. På vår portal botkyrka.zmarket.se kan du enkelt jämföra hastighet, priser och aktuella kampanjer.