Bra gjort! Nu har du fått en försmak av Stadsnätsstaden och är redo att ta dig till nästa nivå. Surfa vidare med fiber från oss och upptäck en värld av möjligheter.

För dig som redan är ansluten

Grattis! Du har tillgång marknadens bredaste utbud av tjänster för alla tänkbara behov och plånböcker. Här kan du få 1000 Mbit/sekund från leverantörer som du redan känner och litar på. 

Läs mer och ta del av tjänsteleverantörernas erbjudanden på portalen Zmarket.

För dig som ännu inte är ansluten

Vi har byggt ut vår fiber i hela Botkyrka och vi förser idag över 95% av Botkyrkas hushåll med en snabb och säker uppkoppling. Aldrig har behovet av en trygg och säker uppkoppling varit viktigare än nu!

Även du har möjlighet att ansluta dig till fiber från oss, oavsett om du bor i lägenhet, villa eller är i behov av fiber till din affärsverksamhet levererar vi en fast, trygg och säker uppkoppling med nytta och nöje från oss.

Fyll i kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på info@bsn.se så hör vi av oss inom kort. Det går givetvis också bra att ring oss på 08‑530 676 70 så tittar vi på en lösning tillsammans på en gång.

Kontaktformulär allmänt
Vad innebär samtycke?

Under sidan Vår intergritetspolicy har vi samlat all information om hur vi behandlar dina personuppgifter. Sidan finns här.