Botkyrka stadsnät söker Key Account Manager

Vi söker nu en Key Account Manager med ansvar för produkten och
företagsförsäljningen. Du ska ha ansvar för sälj- och marknadsplanen av vår produkt till främst företag samt vara kundansvarig mot operatörer och kommunen du deltar också i båda marknads- och försäljningsarbetet. En del av arbetsuppgifterna kommer också vara administration kring prissättning, budget och uppföljning.

 

Botkyrka Stadsnät är en liten organisation med högt ställda mål och krav som består av 7 medarbetare och en VD som du är direkt underställd. Produkten är fibernät till företag och fastighetsägare inom vilket det finns en mängd tjänster och användningsområden. Initialt har fokus legat på att tillhandahålla tjänster för en befintlig kundstock. Nu ligger fokus på att bearbeta den övriga marknaden inom Botkyrka kommun och se till att marknaden förstår möjligheterna inom samtliga områden. Det är där vår kund- och produktansvarig kommer in för att bearbeta ny kunder och utveckla vår produkt.

 

Du bör ha högskoleutbildning med  IT teknik eller ekonomi inriktning och ha stor kunskap inom IT/Telecom samt god datavana. Vi ser gärna att du har ca 5 års yrkeserfarenhet inom Telecom/ IT-branschen. Som person har du god samarbetsförmåga och är kreativ. Du utför arbetsuppgifterna på ett systematiskt och noggrant sätt. Du har viljan att åstadkomma och leverera och framförallt har du ett stort intresse för försäljning.

 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i en prestigelös och
vänlig arbetsmiljö. Tjänsten ger dig många kontaktytor både i och utanför
företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde efter
överenskommelse. Egen bil i tjänst krävs.
Vi arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

 

Din ansökan skickas senast den 20 maj till rekrytering@botkyrkabyggen.se.

 

Närmare upplysningar lämnas av Peter Sandstedt, VD Stadsnät, tel. 0709-179 652.  Facklig företrädare för Unionen är Tony Baptiste, tfn 08-530 693 51 .